Rondreis Marokko met een groep

      Reacties uitgeschakeld voor Rondreis Marokko met een groep

Een rondreis Marokko is zeer geschikt voor reizigers die niet enkel van de zon willen genieten, maar ook houden van avontuur, cultuur en natuur. Marokko is een mystiek land, met mysterieuze sfeer, vriendelijke mensen, drukke markten en geweldig eten. Maar bovenal een land met zeer rijke geschiedenis, imposante woestijnen en natuurtaferelen zoals het Atlasgebergte – waarvan de hoogste piek wel 4200 meter hoog is. Tijdens een rondreis Marokko word je geheid verliefd op dit prachtige land, evenals de tradities en de mensen.

Koninklijke steden en oases

Tijdens een van de gave reizen die wij tegen zijn gekomen tijdens onze zoektocht: de rondreis Marokko, ‘Koninklijke steden en oases’, bezoek je de verschillende koningssteden van het Noord-Afrikaanse land en ervaar je de grandeur van de Sahara. Bezoek het Atlasgebergte en de vruchtbare valleien die direct uit een sprookje lijken te komen. Bezoek Aït Ben Haddou en Marrakech en geniet van de wonderschone natuur en cultuur. Het is mogelijk om ook een spectaculaire jeeptour bij te wonen en de imposante Todra-kloof te bezichtigen. Daarbij bezoek je een boerderij en geniet je van een traditionele Marokkaanse lunch. Je overnacht in zeer comfortabele hotels, maar het is ook mogelijk om in kashba’s (Arabische vesting) vlakbij de Sahara te overnachten: een ervaring die je eigenlijk niet mag missen wanneer je meegaat op een rondreis Marokko! Het mystieke Marokko wacht op jouw bezoek.

Fata Morgana rondreis

Gedurende de 10-daagse rondreis Marokko : Fata Morgana overnacht je midden in de Sahara in een bedoeïenenkamp. Slaap onder de wonderschone sterrenhemel en geniet van een ongekende rust. Bezoek de kashba’s nabij Marrakech en betreed het Atlasgebergte na een tocht door oases en mystieke valleien. Tijdens deze rondreis Marokko zijn er een aantal optionele excursies (die bij de prijs zijn inbegrepen). Uiteraard maak je een woestijntocht op de rug van een kameel en bezoek je Aït Ben Haddou, dat je wellicht herkent van talloze films en series. Zoals The Mummy en Game of Thrones.

Rondreis Marokko: net een sprookje

Heb je door het geschetste beeld zin gekregen om mee te gaan op een rondreis Marokko? Tijdens een rondreis kom je langs niet-te-missen hoogtepunten van Marokko, zoals de berberdorpjes en souks, de koningssteden en natuurlijk een reis door de Sahara. Bij een rondreis Marokko van zitten er overigens vaak veel extra’s, zoals excursies, bij de prijs inbegrepen en is er deskundige (en uiteraard Nederlandssprekende) reisleiding, zodat je niets hoeft te missen van het fabelachtige Marokko met al haar pracht en praal. Voor het boeken van een rondreis Marokko kun je een van de vele online reisbureasu bezoeken. Hier kan je soms ook ervaringen lezen van andere reizigers.