Vakantie in Nederland

      Reacties uitgeschakeld voor Vakantie in Nederland

Voor veel mensen zat een vakantie dit jaar er niet in. Sommigen vonden het niet veilig genoeg of hebben hun geboekte vakantie af moeten zeggen. Maar even uit de gewone sleur is wel goed voor ons. Zolang je je maar aan de maatregelen houdt. Soms kan het dan ook zo zijn dat je je vakantie moet annuleren of verzetten. Maar een vakantie verdienen we allemaal wel en dat is net zo leuk in ons eigen landje. In deze blog vertel ik je meer over een vakantie in Nederland. Lees je mee?

Even ertussen uit

Vakantie vieren thuis is prima. Sterker nog, de meeste van ons hebben dat dit jaar gedaan. Het weer in Nederland is heerlijk en we hadden het geluk dat de besmettingen laag waren en er veel open was, zoals bijvoorbeeld de horeca. Dat helpt toch mee aan dat echte vakantiegevoel. Het is dus heel makkelijk om gewoon thuis te blijven maar als het veilig is, raad ik toch echt aan om een huisje te boeken. Dan ben je er toch even tussenuit en op vakantie. Anders zijn we toch sneller geneigd om weer wat werk op te pakken, toch even deze klussen opknappen etc. Het is op je vakantie juist de bedoeling dat je even helemaal niets doet.

Waar heb je zin in?

Je gelooft het misschien niet maar Nederland heeft een hoop te bieden op vakantie gebied. Zo kun je de bossen in, naar het strand en we hebben ook talloze entertainmentparken die voor iedereen wat bieden, jong en oud. Misschien wil je helemaal niets doen en je laten verwennen bij een wellness resort of ga je liever mountainbiken in een natuurgebied. Afhankelijk van wat je wensen zijn, kun je zoeken naar jouw ideale vakantie in Nederland.

Groot of klein

Je kan het precies zo inrichten als je zelf wilt en hoeft geen extra dagen te rekenen in verband met reistijd, dat is toch handig. Misschien vind je het leuk om een paar dagen onze hoofdstad te bezoeken of spendeer je het liefst twee volle weken op onze eilanden. Waar je ook naar op zoek bent, het kan best in Nederland. Dat maakt die vakantie in het buitenland straks ook nog specialer.

Houdt ten alle tijden de maatregelen in acht en pas je vakantie aan waar nodig. We doen dit samen. Het is niet altijd leuk of makkelijk maar we vinden er wel een oplossing op, zo ook op de vakanties.